sobota, 1. september 2007

MART reunion No. 1

Končno je prišel čas da smo se vsi lahko spet videli!

V osnovi je bil načrt da se dobimo, gremo pogledat film in gremo vsi (bolj ali manj) domov (bolj ali manj).

Približno ob četrti uri smo se začeli zbirat na Prešernovem trgu v Ljubljani, počasi smo se vsi zbrali in potem je Matic šel na kebab. Po daljšem mlatenju le-tega je presodil, da bo počasi čas, da se odpravimo proti najbližji avtobusni postaji. Ujeli avtobus do BTC-ja. Ni ga bilo treba loviti, ampak čakati. Ko je prispel smo se vsi vkrcali nanj. Avtobus je bil že skoraj poln ko smo prišli gor, bil je le se en prost sedež, zato nas je vseh 35 moralo stati. Med potjo smo se še na drugih postajah ustavili in sprejeli še veliko drugih potnikov. NA AVTOBUSU JE BILA GNEČA!!!

I saw Jesus and his Kebap!!!

Cakamo...

Po vijuganju skozi BTC sem začutil čuden občutek olajšanja ko sem na postaji pri Koloseju prišel iz busa, ne vem za kaj... Takoj za tem je sledila nabava zalog. Gledanje filma je naporna reč!


Zaloga...


Lej: Sta bli dve Cebeli, eni je bilo ime Maja druga je pa šla levo!

Film je bil dober, večina nas je bila zelo navdušena nad njim. "Disgusting!" ;)


Po ogledu Transformersov!


Veliko nas je bilo.

Kmalu zatem je sledil se sprevoz do centra, kjer smo se še ustavili v nekem lokalu ob Ljubljanici. Tam so imeli izvrstne sladolede, čaje, Spidermane in Tie.


Njam...

Mnogo kasneje smo zaradi kroničnih simptomov kome šli spat. Spati je bil kar problem, ko sem pa le zaspal sem pa spal kot na oblaku(a.k.a TurboMaximus)!

Ni komentarjev:

Fotografija so last avtorja, uporaba brez dovoljenja je prepovedana.