ponedeljek, 3. november 2008

Frecce Tricolori in warp drive

Ja torej včeraj ob približno devetih sem mel budnico kot se nikoli. Sprva sploh nisem vedel kaj dela ta zvok, mislil sem da je kaksen buldužer ali pa tovornjak, samo je vedno glasneje postajlo tako, da sem vedel, da mora bit nekaj drugega. Kmalu sem ugotovil, da mi hiso preletajo reaktivna leta. Jupi! :) Hitro sem letel na teraso, tam pa na obzorju opazil skupino letal, ki je sla direkt proti meni. Nastel sem jih 9 samo nisem vedel cigava so bla in katera letala so, ko so prisla bližje pa sem opazil da so letala Hawki in, da gre za skupino Frecce Tricolori (eno najboljsih akrobatskih skupin nasploh).  Res sem se počutil počaščen :). Obe posneti pri 135mm! Mam se eno ko so še bližje, samo je v kadru streha. Sliki drugače nista cropani, razen malo da popravi kompozicijo.
Drugače mam pa še dve novi sliki, v bistvu sem se z bratom vozil proti domu in sem mel v rokah fotoaparat in zraven stojalo, pa sem bolj za hec poskusil naredit par long exp slik, vedno sem hotel to poskusit, samo sem si to drugače predstavljal (pocasi in res dolge ekspozicije) ne kot hitra vožnja in relativno kratke eskpozicije (2s). Končni produkt mi je pa ful vsec, sploh ta prva. 
5 komentarjev:

Jure Atanackov pravi ...

Frecce tricolori letijo z Aermacchi MB-339: http://en.wikipedia.org/wiki/Aermacchi_MB-339

Hawki nimajo ravnih kril. So pa sicer res podobna letala. In ja, so naredili kr show :)

Žiga pravi ...

huhu tazadni dve sta ubrisano dobri... sam napačn avto si fotkou - opelpower is besser :D

Kristijan Škrlec pravi ...

Super!

Anonimni pravi ...

[B]NZBsRus.com[/B]
Escape Slow Downloads With NZB Files You Can Hastily Search HD Movies, PC Games, MP3 Singles, Software & Download Them at Alarming Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

Anonimni pravi ...

It isn't hard at all to start making money online in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat methods[/URL], It's not a big surprise if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses little-known or little-understood methods to produce an income online.

Fotografija so last avtorja, uporaba brez dovoljenja je prepovedana.